EKSPERTEN PÅ TØRRE KONSTRUKSJONSER

Siniat produserer gipsplater til bruk innen- og utendørs, produkter og systemer for romdeling, tak, veggkledning og utendørs isolerings. Vi tilbyr vår tekniske ekspertise til byggherrer, arkitekter og små og store entreprenører over hele Europa.

Shaping the way people build and live

Vi er en viktig leverandør og teknisk rådgiver for flere tusen byggeprosjekter i Europa. Vi produserer optimale gipsveggløsninger og gir partnerne våre råd om hvordan de skal gjøre hjem, skoler, sykehus og arbeidsplasser tørrere, varmere, stillere og tryggere enn noensinne.

Innovative spesifikasjoner
Bedre læringsmiljøer
Produktivitet på arbeidsplassen
Livstids kostnad

VÅR SERVICE TIL DEG

Som en ledende produsent av byggematerialer kan vi tilby levering neste dag til flere hundre spesialiserte byggevareforretninger og distributører over hele landet.

En betrodd leverandør

Siniat - Trusted supply partner

En betrodd leverandør

Vi tilbyr et stort utvalg produkter og tjenester som passer for alle typer prosjekter og budsjetter, med garantert levering neste dag. Mange av byggebransjens mest fremgangsrike selskaper stoler på våre løsninger, kundeservice og tekniske kunnskap for å få verdifulle konkurransefordeler.

Teknisk ekspertise

Siniat - Technical expertise

Teknisk ekspertise

Vårt tekniske team er tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål om noen av våre produkter og systemer. For større prosjekter kan vi tilby den første designstøtten, etterfulgt av teknisk støtte på stedet under installasjonsfasen. For mindre prosjekter inneholder nettstedet vårt et vell av informasjon og praktiske videoer, sammen med telefonstøtte.

Prosjektplanlegging og støtte

Siniat - Project planning and support

Prosjektplanlegging og støtte

For større prosjekter skaper vi merverdi både før, under og etter byggearbeidet. I samarbeid med kundens prosjektteam kan vi gi støtte i den første anbudsfasen, finne løsninger som forbedrer bygningens utseende og ytelse, reduserer byggekostnader og minimerer byggetider. Vi kan til og med gi deg forslag til hvordan du kan redusere faste vedlikeholdskostnader.

Innovasjon

Siniat - Innovation

Innovasjon

På Siniat kan vi dra nytte av funnene som er lært i Etex forsknings- og utviklingssentre over hele verden. Å være en del av Etex sikrer at vi alltid kan tilby våre kunder de mest innovative løsningene. Vi samarbeider også med forskjellige forskningsinstitusjoner og juridiske enheter for å gi deg trygge løsninger som oppfyller de lovlige konstruksjonskravene i alle land.

Bærekraft

Siniat - Sustainability

Bærekraft

Som produksjonsfirma er vi klar over vårt ansvar overfor samfunnet, miljøet og menneskene som jobber med oss og med oss. Derfor er vi veldig aktive på det sosiale området, vi oppmuntrer ansvarlig oppførsel til våre ansatte og entreprenører i deres daglige arbeid, og dermed retter vi kulturen i selskapet vårt til en bevisst og bærekraftig forvaltning av ressurser.

Opplæring

Siniat - Training

Opplæring

Siniats kunder har tilgang til en rekke opplæringskurs for å hjelpe dem med å få mest mulig ut av våre gipsprodukter og systemer. Inkludert CPD-forelesninger, “how to videos” og praktisk trening, er trenerne våre tilgjengelige for å maksimere ferdighetssettet til teamene dine.

Hvem er vi ?

Hvem er vi ?

Hvem er vi ?

Siniat ble etablert i 2012 da den globale Etex Group of Companies kjøpte LaFarge Plasterboard. Siniat har 35 fabrikker over hele Europa og Midt-Østen og sysselsetter over 3300 mennesker.

Viktige fakta

36

Land

35

Produksjons- anlegg

3300

Ansatte

€800m

millioner euro i årsomsetning

Om Etex

Siniat - About Etex

Om Etex

Siniat er en del av Etex Building Performance, en divisjon som kombinerer produktene og løsningene til to tørre byggevarefirmaer - oss selv og Promat. Vi er en del av den globale Etex Group of Companies, som opererer over hele Europa, Afrika, Midtøsten og Sør-Amerika. Besøk nettstedet til Etex-gruppen.

60 års kompetanse

Testede og sertifiserte løsninger

Globalt servicenettverk